Intervistues ne Gjuhen Italiane
866

Përmbajtja

"Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e në gjuhën Italiane në Prishtine dhe Peje.

Ofrojmë:
- Ambient miqësorë dhe modern të punës
- Orarë fleksibil mundësi pune part dhe full time prej 08:00 deri 21:00
- Ngritje profesionale dhe projekte atraktive
- Pagesë fikse 3,00 €/ora dhe bonuse sipas përformances

Kërkesat:
- Njohuri të shkëlqyeshme në këtë gjuhë
- Shkathëtesi te mira të komunkimit me klientë
- Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
- Gatishmëri për punë ekipore dhe vetë inciative

Bambus Group fton të gjithe të interesuarit të plotesojnë aplikaconin online në web faqën: www.bambusgroup.com/jobs ose dërgoni CV-ne ne e-mail adresen: info@bambusgroup.com per informata na kontaktoni ne: 045 602 290 dhe 049 415 111.

Bambus Group është ekskluzivisht e specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në tregun ndërkombetar dhe bashkëpunon me institute me renome në Evropë.