Ofroj pune per 3 persona
1825

Përmbajtja

"Averex shpk" ofron pune per 3 persona per mobileri, orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
KONTAKTI NGA ORA 08:00h - 18:00h
Adresa: Rr. Nena Tereze pn ne Fushe Kosove