Kerkoj pune si Personal Trajner
820

Përmbajtja

Kerkoj pune si Trainer Personal kam mbaruar masterin per edukim fizik dhe sporte kame pervoj pune
(kam certifikate nga UST/Tirane), jam familjar jetoj ne Prishtine