Ofroj pune / pastruse
1830

Përmbajtja

"Villa 008" ofron pune per nje pastruse per pastrimin ne motel, orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
Adresa: Llapnasellë, Magjistralja Prishtinë - Ferizaj, km 5. Prishtinë