Ofroj pune
2372

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestsre per femi dhe mirbajtejn e shtepis mosha e preferuar 25-40 vjeç mundesisht te jet nga Prishtina, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Kalabri ne Prishtine.