Kurse Verore te Gjuhes Gjermane
599

Përmbajtja

Kurse verore te gjuhes gjermane:
-Kurse per nxenes te shkollave fillore dhe te mesme
-Kurse te rregullta
-Kurse individuale
-Kurse Intensive

Cmimet speciale per kete vere!

Lagja Dardania, Prishtine