Kerkoj pune si Mesuese - Asistente
1129

Përmbajtja

Kerkoj pune si asistente - mesuese per mesim shtese kam pervoje pune 3 vjeçare ne edukim dhe arsimim. Orari i punes dhe pagesa me marreveshje.