Jap me qira banesen 64m2 kati i -IV- / Prishtine
685

Përmbajtja

Jap me qira banesen 64m2 kati i -IV- afer shkolles "MetoBajraktari" lagjja Tophane ne Prishtine banesa ka
dy homa gjumi, nje sallon me kuzhinë, nje banjo, nje ballkon, banesa ka kushte luksoze qiramarrsi eshte i obliguar te paguaj shpenzimet e rrymes,ujit,pastrimit si edhe obligimet kolektive te baneses (kartela e ashensorit, dritat e shkallve dhe pastrimi i shkallve) depozita eshte e obliguar 250€. Jam i interesuar për ndonjë qiramarrës serioz i cili mirëkupton kushtet dhe rregullat e qiramarrjes. KONTAKTI DERI NE ORA 22:00h