OFROJ PUNE PER 10 SHOFERA
1555

Përmbajtja

Radio Taxi "ASI" ofron pune per 10 shofera perparsi kan ata persona te cilit kane pervoj pune dhe e njohin qytetin e Prishtines. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
email: [email protected]
Info: 044524452
Adresa:Rr. Enver Berisha afer Tregut te Gjelbert Prishtine.