Intervistues ne Gjuhen Gjermane
1471

Përmbajtja

Intervistues ne Gjuhen Gjermane / Pejë ose Prishtinë

Kërkojmë Intervistues/Anketus në gjuhën Gjermane/ Sondazhe,
Marktforschung.

Punëdhënësi për kryerjen e intervistave telefonike ne Gjermanisht.

Paga fixe 3€ orën. Ska shitje, nuk ka reklama, por per studimet shkencore.

Aplikoni tani www.bambusgroup.com/jobs me e-mail, apo faqet e internetit

Bamboo Group është në kërkim për kryerjen e tregut të
telefonit dhe studime kërkimore sociale punonjës të motivuar
në kohë të plotë ose me kohë të pjesshme.

Ju duhet:

* Njohuri të mira të gjuhës Gjermane në të folur dhe të shkruar
* Interesi në një aktivitet afatgjatë
* Aftësitë bazë kompjuterike
* Kontaktim me njerez te jet i mir
* Motivimi i lartë, vullnet për të mësuar

- Ne ofrojmë:

* Mundësitë e karrierës
* Paga të larta për orë dhe bonus performancës
* Kohë të plotë / part-time opsion
* Një aktivitet jashtëzakonisht interesante
* Një mjedis modern të punës
* Shfrytëzues ndërkombëtare dhe projekte emocionuese
punësimi

Tel: 045/60-22-90
E-mail: [email protected]
Web: www.bambusgroup.com
Adresa: Rr. Nora e Hotit nr.13 ne Prishtine