Shes hotelin ne Golem-Durres / Shqiperi
1597

Përmbajtja

Shes hotelin 2 katesh ne zonen qendrore te plazhit te Golemit. Secili kat i hotelit ka nje siperfaqje prej 250 m2. Hoteli eshte i organizuar ne 9 dhoma te mobiluara me tualete perkatese per secilen dhome. Hoteli ka kuzhine funksionale te pajisur me te gjitha pajisjet e nevojshme, me siperfaqe 80 m2, ambient Fast-food, Bar -Restorant me 35 tavolina. Eshte i rrethuar me nje oborr te jashtem te mbjelle me pisha, me mundesi parkimi, me siperfaqje rreth 600 m2. Hoteli ka ne leje shfrytezimi siperfaqe plazhi rreth 2000 m2 dhe ka rreth 100 shezllona. Nga studimi i zones themelet e hotelit lejojne per ndertim deri ne 18 m lartesi (deri ne 5 kate). Hoteli eshte i rinovuar dhe ne gjendje te mire pune, i pajisur me dokumenta te rregullta pronesie. Zona ne te cilen ndodhet eshte nje zone mjaft e njohur dhe e frekuentuar ne sezonin veror. Eshte biznes i ngritur prej vitesh dhe ka nje klientele te besueshme. Na kontaktoni per viziten ne prone