Agjensia Turistike "ILIRI-S" ofron sherbime çdo dite nga ora 07:00h deri 16:00h.
1146

Përmbajtja

Agjensia Turistike "ILIRI-S" ofron sherbime çdo dite nga ora 07:00h deri 16:00h.
1. PLOTESIMI I FORMULAREVE
2. SIGURIME SHENDETESORE
3. REZERVIME TE BILETAVE
4. REZERVIME TE HOTELEVE
5. ANKESA
6. PERKTHIME
7. FOTOKOPJE, FAX
8. CAKTIME TE TERMINEVE PER VIZA. TURISTIKE VIZ TË PUNES VIZ BIZNESI VIZ STUDENTORE VIZ BASHKIM FAMILAR
SI DHE FOTO BIOMETRIKE PER KOMPLETIM TE DOKUMENTEVE PER VETEM 2minuta.

Gjindemi ne Dragodan/Arberi rr.Azem Jashanica afer Ambasades Gjermane.