Shes shtepin-vilen 192.5m2 me 5 ari truall / Tirane-Shqiperi
755

Përmbajtja

Shes shtepin-vilen 192.5m2 me 5 ari truall ne Rr. Rustem Haklaj nr.200, lagjja Koder Kamez ne Tirane shtpia ka
8 dhoma, 3 banjo, garazh, depo te vogel, uje, rrym, kanalizim, eshte 20 metra lrge rruges se asfaltuar dhe
200 metra large rruges kryesore, shtepia posedon dokumentacion te legalizuar. Çmimi 500€/m2 i diskutushem