Shes baterit-tupana "Ludwig Accent Custom"
1084

Përmbajtja

* Bass 26x16
* Tom tom 13x11
* Floor Tom 16x16 dhe 18x16
* Snare 6-1/2 x 14

Mbajtset:

- 3x Mbajtse per qinella
- 1x Mbajtse per hi-hat
- 1x Bass pedale (me cante)

Secili tupan e ka çanten e vet, çant e madhe per mbajtset + çant per qinella.
Lekurat e Bass tupanit jan te demtume, tjerat jan ne gjendje t'rregullt.