Shes "GPS" tracker i avancuar për automjete
771

Përmbajtja

"GPS" Mundëson monitorim 24h online alarm në rast vjedhjeje, ruan historikun e lëvizjes dhe shpejtësinë e lëvizjes, të njofton me SMS nëse kalon kufizimin e shpejtësis etj.
Automjetin mund ta përcjellni përmes programeve(APPS) në telefona smart dhe përmes kompjuterit.
Bizneseve ju mundëson ti ulin shpenzimet e karburantit duke zvogluar rrugët e panevojshme.


I përshtatshëm për biznese të ndryshme ,taxi, automjete private , Rent a Car etj.

Info: 049 790 162, 044 387 372 ose 044114239 (viber)

Çmimi 99€