Ofroj pune per dy punetor
1623

Përmbajtja

Urban Advertising është kompani e specializuar për shërbime të marketingut dhe IT-se, shpallë.

Konkurs për 2 vend të lira pune.

Qytetet: Prishtinë.

Pozita:v Agjentë të Marketingut

Përshkrimi

• Kontaktimi/Kontraktimi I klientëve për kompanin tonë
• Mirëmbajtja e mardhënieve me klientë
• Përgaditja e ofertave dhe shkresave për klient/palë
• Përgaditja e raporteve ditore, javore, mujore të punëvë të kompanis
• Orari I punës flexibil dhe 6 orë në ditë
• Puna në teren
• Punë të ndryshme të lidhura me kompanin

Kërkesat për vendin e punës:

• Preferohet Diploma Universitare e Fakuletit Ekonomik
• Student/e në lëmin e shitjes/marketingut/IT/Komunikim etj
• Përvoj pune në Marketing dhe shitje
• Aftësi për shitje dhe Marketing
• Aftësi të mira komunikimi-negociuse, energjik, të jetë pedant në dukje dhe të mbajtjes së marrëdhënieve të mira me klientë
• Aftësi pune në grup
• Patent shofer kat. B

CV me fotografi të dergohet në email: info@urbanadv-ks.com info 049 110 805

Adresa: Rr. Ferat Dragaj ne Prishtine