Ofroj pune per 1 recepcionist
1579

Përmbajtja

Hotel "Begolli" ofron pune per 1 recepcionist.

* Njohja e gjuhes Angleze eshte e obliguar.
* Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.

-Të interesuarit të lajmërohen nga ora 12:00h - 16:00h
Info: 038244277 ose 044244277

Adresa: Rr. Maliq Pashë Gjinolli nr8, Prishtinë