Bejm montimin e llampave te ndryshme.
1022

Përmbajtja

Bejm montimin e llampave te ndryshme elektrike si dhe montoj sanitari, ore rryme, ore te ujit,
montoj kaldaja elektrike si dhe bej kontrollimin e nxemjeve me rryme dhe mbushjen me uje
Rregulloj nxemse elektrike te ndryshme.
Si dhe bej thyrjen e pllakave te vjetra ne banjo, kuzina, koridore si dhe thyrjen e mureve te ndryshe dhe largimin e matrialit qe e prishim. Çmontimin e kuzinave dollapave te ndyshem dhe largimin e tyre.


tirana hostel