Jap me qira lokalin 70m2 kati perdhese / Prishtine
603

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 70m2 kati perdhese rruga kryesore lagjja Ulpian ne Prishtine lokali eshte shume i pershtatshem per butik, ordinance, barnatore dhe veprimtari te tjera biznesore. Lokali ka lokacion shume atraktiv, ne nje nder rruget me frekuentuese, afer "Baristas". Çmimi 1.200€ + shpenzimet.