Ofroj pune per 2 kamariere - 2 shankiste
1306

Përmbajtja

"Tartine" është duke kërkuar 2 kamariere dhe 2 shankiste.

Për të ju bashkangjitur ekipit tonë nevojitet:

Përvojë pune (2 vjet minimum);
Njohuri të gjuhëve të huaja;
Energji, entuziazëm, aftësi komunikimi, fleksibilitet dhe një buzëqeshje e madhe.

Apliko në [email protected]
Adresa: Rr. Hajdar Dushi nr.12 ne Prishtine