Ofroj pune
1787

Përmbajtja

"Niki's Pizza" ofron pune per kamiarier dhe shankist me pervoj pune, orari i punes para dite, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Hakif Zejnullahu Prishtine