Shes 80 ari toke / Vushtrri
441

Përmbajtja

Shes 80 ari toke buze rruges se asfaltuar Rr.Jeton Terstena ne Vushtrri toka ka mundesi te shitet komplet dhe ne parcella, toka eshte e pershtashem per shume lloj veprimatri biznesi. Çmimi sipas marrveshjes.