Ofroj pune / rrobaqepse
2551

Përmbajtja

Kompania "Tonton" ofron pune per rrobaqepse me pervoj pune ne makina indiustriale, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Velani ne Prishtine