Shes qenin "American Pitbull Terrier"
827

Përmbajtja

Shes qenin pitbullin "apbt" mashkull, mosha eshte 1 vjet e 6 muaj, eshte i mire per ruajtje te shtepis, nuk leh rrejshum, dhe nuk eshte agresiv. Çmimi 100€