Ofroj pune / ndihms mekaniku
1202

Përmbajtja

Kompania "KO-Turist" ofron pune per nje ndihms mekaniku ne servisin e kamionave-automjeteve, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Magjistraljja Prishtine-Shkup kilometri i 4 lagjja Veternik ne Prishtine.