Jap me qira objektin 1250m2 me 10 ari oborr / Prishtine
525

Përmbajtja


Jap me qira objektin 1250m2 me 10 ari oborr te rregulluar per parking si dhe gjelbrim afer qendres ne Prishtine objekti eshte me një dizajnë bashkëkohor është i sapo rregulluar dhe i pa shfrytëzuar më parë.
Cilësi tjera që e bëjn objektin karakteristik është se posedon:
* Bodrum 250m2 + dy banjo
* Përdhese 250m2 + dy banjo
* Kati i -I- 250m2 8 njesi + 4 banjo
* Kati i -II- 250m2 8 njesi + 4 banjo
* Kati i -III- 250m2 8 njesi + 4 banjo