Ofroj pune / Agjent-e i shitjes
1414

Përmbajtja

Kompania "EgeMed" e cila mirret me shitjen e barnave (OTC) dhe produkteve dermakozmetike kerkon puntor/e profesional.

- Kualifikimet e kerkuara:

* Te keni pervoje ne shitje, jeni komunikativ, pelqeni punen ne ekip, keni njohuri teknike ne fushat e larte permendura dhe posedoni patente shofer , atehere dergoni CV-ne tuaj info.egemed@gmail.com.
* Orari i punes nga ora 08:00h - 17:00h / Pagesa sipas marrveshjes.

Adresa:lagjja Veternik ne Prishtine