Kerkoj pune / Asistente Administrative
1277

Përmbajtja

Kerkoj pune kam mbaruar fakultetin e gjuhez Angleze aftesi te mira ne te folur ne perkthim si dhe ne te shkruar ,dhe kam njohuri te gjuhes Gjermane.