O&B masazhe dhe fizioterapi
1320

Përmbajtja

Bëjmë masazhe dhe fizioterapi të unazavë,të qafës,boshtit kurrizor,pelkimeve te kembeve dhe duarve, premajes,migrenes,mpirje te duarve dhe kembeve,dhe reumes.