Prodhojm dritare
791

Përmbajtja

* VEKA SISTEMI I KONTUREVE HARK
Dizeno atraktive e harkuar me propocione të përshtatshme dhe mbullesë, grimbajtja shumë e
lehtë për shkak të sipërfaqeve homogjene të profileve dhe të shiritave për xhamat.

* PVC DRITARET E BEJNE JETEN ME TE LEHTE
Dritaret janë thjeshtë këtu. Ato janë pjesë e të përditshmes kështu që rrallë na e tërheqin vëmëndjen.

* FUNKSIONET
Dritare të thjeshta, dritare me izolime ngrohese, elemente levizëse, dyer për ballkone dhe taraca. Karakteristikat
fizike izolimi ngrohës sipas DIN 4108 dhe EnEv izolimi i zhurmes VDI.

Autostrada Tirane - Durres,km5
Shqiperi
+355 672 011 209
+355 672 010 723
Email: [email protected]