Ofroj pune per nje kujdestare / Peje
4196

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen ndaj prinderve ne moshe, te cilet jetojne ne lagjen Dardania-I ne Peje. Orari i punes eshte i rregullt dhe me afat te gjate punesimi. 044219957 ose 049184286