Ofroj pune per nje kamariere (f) / Mitrovice
913

Përmbajtja

Ëmbeltorja "Lori" ofron pune per nje kamariere (f), orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr.Mbretresha Teut
ne Mitrovicë