Ofroj pune / Agjente tregtare (F)
1803

Përmbajtja

Kompania "Express Distribution" ofron pune per nje puntore (f) agjente tregtare ne teren.
Kushte e punes jane:
* Te kete te perfunduar fakultetin Ekonomik-Marketing.
* Te posedojn patent shoferin kategoria B dhe te dine mire te vozitin.
* Mosha e preferuar 23vjeq deri 35 vjeq.
* Te jen nga Prishtina ose rrethina.
* Te mos ketn te tjera obligime gjat orarit te punese.
* Orari i punes nga ora 07:00h - 16:30h, pagesa 300€-500€.
* Cv-in ta dergoni ne email:city.saa@gmail.com

Adresa: Zona Industriale, Miradi e Eperme ne Fushe Kosove 049761601 ose 049340000.