Shes banesen 120m2 kati i -III- / Prishtine
540

Përmbajtja

Shes banesen 120m2 kati i -III- lagjja Dardani ne Prishtine banesa ka dhome te madhe te dites me kuzhine te madhe te ndare, 3 dhoma gjumi, paradhome dhe kuzhine verore, banjo, wc, ballkon te madh me shiqim
kah perendimi dhe ka ballkon me te vogel ne lindje e ka terasen e mbikulmit te bllokut tjeter. Ka garazhe te madhe prej 50m2 ne rruge kryesore e cila mund te perdoret edhe per afarizem. Ka ngrohje qendrore te qytetit dhe ka uje24h. Banesa e ka afer shkollen fillore, ambulanten, tregun e gjelber, trafikun urban, parkingjet mbitoksore etj. Vend shume i pershtshem per biznes dhe banim. Çmimi fillestar 240.000€