Riparim i kauqave dhe mobiljeve
3596

Përmbajtja

Bejm riparimin e te gjitha llojeve te mobileve si kende kauqa garnitura 3-2-1 karrike separe garnitura simpos etj etj me materiale kualitative modelet me te reja dhe çmime te volitshme ne ter Kosoven mbajm pergjegjesi per punen tone . Mobileria "Ermali"