Kerkoj punë
1552

Përmbajtja

Jam 28 vjeqare kam perfunduar kujdesi dhe mirëqenia e femijeve jam e diplomuar kerkoj punë si edukatore qoft ne ndonje institucion edukativo arsimor ( Qerdhe shkolla) apo ne ndonje institucion shendetsor ( shtepi e pleqve Ambollant ose ne ndonje institucion tek femijet me aftesi mendore).