Kontaktoni Tani
Prishtina City

Prishtina City

Patundshmëri

Agjensioni Prishtina City është portal i dedikuar për qira dhe shitblerje të patundshmërive ekskluzivisht në Prishtinë dhe Fush Kosovë.