Kontaktoni Tani
Saffron Team

Saffron Team

Të Ndryshme

Ne jemi nje kompani e re e cila jemi perkushtua kultivimit te Saffronit si dhe perpunimit te tij. Duke i pare kushtet shume te volitshme klimatike ne kete pjese te veriut te kosoves dhe me ndihmen e fondeve per zhvillim te Bashkimit Europian kemi fillua kete biznes.