Kontaktoni Tani
AA Consulting

AA Consulting

Shërbime

A & A Consulting ofron këto shërbime: - MARKETING DHE ZHVILLIM BIZNESI - KONTABILITET - AUDITIM - KONSULENCE BIZNESORE - KONSULENCE LIGJORE - UEB-DIZAJN - MBESHTETJE PER EKSPORT - IDENTIFIKIM TE PARTNEREVE TE BIZNES