“PORTO BUDVA”APARTMENTE LUKSOZE  PER SHITJE  NE MULTI - KOMPLEKSIN ME TE RI ME QENDER TREGTARE DHE PISHINA TE LINJES SE PARE !
BUDVA-CENTER, MONTENEGRO!


       Objekti përbëhet nga :

 • Dy kate qendra tregtare (shopping center) me 8.000m2
 • Sallë konferencash, Restaurante, SPA centar prej 3.500m2 te hapur 28m x 8
 • Pishine prej 20m x 8 me te gjitha pajisjet shoqeruese si palester, dhomë fitnesi, studio per joga dhe masazh tradicionale Tailandeze si 1 dhe 3 objekte te banimit, pas nëntë kateve me interior ”Premium class”.
 • Me nje lokacion atraktiv afer detit, me nje pamje unike nga kalaja e qytetit te vjeter, deti dhe ishulli Shen Nikola dhe rruga e shetitores Mediteranska, e cila i shton vleren kesaj ndertese madheshtore.
SHITJE ME INTERIER TE PLOTE!!! 

 • Mundesia e zgjedhjes materiale dhe dizajn te brendshem. Tualetet ”Villary Bosh ” , fasada ”Travertini”, granit natyral, dyer tre nivele STOP-SOL qelqi me profile te aluminit 15cm, nxemje te dysheme (podeve) , tavane te larta, ndriqim, parket te kategoris se parë, dyer Italiane te blinduara ”Milano doors company”
VIDEO PRESENTATION PORTO BUDVA 

 • Ndertesa ndodhet ne rrrugen Mediteranska dhe rrugen Adriatic per ne shetitiore dhe ka nje recepsion , 6 hyrje dhe 8 lifte.
 • Ne ofrojm mundesi per te paguar me 24 keste per muaj.
 • Kompania ofron sherbime per rishitje dhe me qira te apartmenteve dhe hapsirave komerciale per klientet .
 • Kjo eshte shitja e pare per investitoret dhe taksat e pasurive te patundshme ne 3% NUK PAGUAJN.
 • Sherbime falas juridike dhe regjistrimi.
 • 30 vjet garancion per fasad
 • 10 vite garancion per punen ndertimore.
 • Pas perfundimit te ndertimit kompanija jonë siguron mirmbajtjen e te gjithë kompleksitMENAGJERE PER SHITJE z/znj. MIMOZA RAMAJ
Info: +382 697 696 98 / Kosove +377 44 401 647
Adresa: PORTO BUDVA AND VICTORIA RESIDENCE
ZYRA E SHITJES / ALART CENTAR – BUDVA / CG
WWW.PORTOBUDVA.ME
https://www.youtube.com/watch?v=BiG3xLgAWyQ