Ofroj pune / vozites
192

Përmbajtja

Kompnai Textile Solutions ofron pune per vozites/shofer me leje qarkullimi kategoria B per shpernadrjen e textilit, kushtet e punes jane te mira, mundesisht persoant e interesuar te jen banor te Gjakoves ose Prishtine, orari dhe pagesa jane te voliteshme, Adresa Rruga UÇK-s ne Prishtine.