Ofroj pune
376

Përmbajtja

Ofroj pune per nje punetore ndihmese per punet e shtepise dhe pergatitjen e ushqimit, orari i punes nga ora 07:00h / 16:00h, çdo dite pune, e Shtunde dhe Diele dite pushim. Te interesuarat te shkruajne ne viber mos te therrasin ne tel, por vetem me porosi ne numer telefoni, ku kandidatet e interesuara duhet te japin keto te dhena: Emri-mbiemri, mosha, statusi martesor, adresa e banimit, Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.