Ofroj pune
506

Përmbajtja

Ofroj pune per nje punetore/femer e cila eshte e diplomuar ne Fakultetin e Edukimit dhe me pervoj pune me femi per ndihemen e detyrave te shtepis per kalsen e 1-re, kandidatja duhet te jet serioze ne pune dhe e vaksionuar dhe te mos jet duahnpirse, orari i punes çdo dite pune nga 3 ore pas perfundimit te orarit mesimor, pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga Ardhmeria lagjja e Vneshtave ne Prishtine.