Ofroj pune / Administrat
418

Përmbajtja

Asistent/e Administrativ/e

Përgjegjësitë dhe detyrat:

• Regjistrimi I blerjeve dhe shitjeve në sistem.

• Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës.

• Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative.

• Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet:

• Preferohet shkollim universitar.

• Të ketë njohuri në programin Microsoft Office – Excel.

• Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Gjuha Gjermane eshte përparsi)

Pritshmeritë:

Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja.

• Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion.

• Të posedoj aftësi organizative.

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

• Pagë atraktive

• Kontrate pune afatgjate

• Mundesi avansimi ne pozite

• Punë Internacionale (Me kompani te huaja)

• Staf dinamik

Mënyra e Aplikimit:

• Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: [email protected]

• Konkursi është I hapur 15 ditë nga dita e publikimit

ADRESA Rruga Nëna Terezë ne Fushe Kosove.