Ofroj pune
146

Përmbajtja

Best Western Hotel Galla ofron pune per kamarier/shankist, nje kuzhinier, nje ndihmes kuzhinier, kushtete e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas mrrveshjes, Adresa Airoporti i Prishtine.