Ofroj pune
125

Përmbajtja

Kompania Ylli Pashtriku ofron pune per 3 agjente/femra te shitjes ne terne per Prishtine, kandidatet e inetersuara te posedojn leje qarkullimi kategoria B, CV-t ti derogoni email adrse [email protected] ose te kontaktoni ne numar telefoni. Orari dhe pagesa me marrveshje, Adresa Zona Industriale ne Prishtine ose rruga Nene Tereze ne Gjakove Info 049 507 555, 044 260 960, 043 833 320, 049 605 457