Ofroj pune
127

Përmbajtja

Albanian Beauty ofron pune per masazhere me apo pervoje pune ne nje ambijent serioz dhe professional me kushte te mira dhe pagese te kenaqshme, me dokumentacion te rregullt ne baze te ligjeve te shtetit te Kosoves, Adresa rruga Rexhep Luci ne qender te Prishtines.