Ofroj pune / administrat
183

Përmbajtja

Kompania e transportit Cadi Transport ofron pune per punetore ne administrate.

- Kusht kryesor njohja e gjuhes Turke dhe Angleze, si dhe aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese.
- Per kushtet e punes dhe pagesen palet dakordohen me marreveshje.
- Te interesuarat te lajmerohen ne numrin e telefonit.

Adresa Miradi e Eperme ne Fushe Kosove