Ofroj pune
138

Përmbajtja

Network Marketing/Rrjet i Marketingut ofron pune per punetor me orare te plote dhe me gjysem orari.
Jemi në krijim e sipër të një Network Marketing, kërkojmë vajza dhe djem që janë të gatshëm dhe të interesuar të marrin pjesë në projekt.
Fitimi është jashtëzakonisht i mirë!
Përparësitë për pranim:
Njohuri në Marketing
Njohuri të kompjuterit
Aftësi në komunikim
Mosha mbi 18 vjeç
Dërgo CV-në me një fotografi në email [email protected]
Nëse nuk ke CV, dërgo Emrin, Mbiemrin, Moshën, nr Tel. dhe një fotografi.
Adresa rruga Dardani lagjja Apollonia ne Fushe Kosove