Ofroj pune
116

Përmbajtja

Furra Gegolli ofron pune per nje punetore shitese ne furre, te interesurat te ken pervoj pune, kandidatet te cilat kane pervoj pune kan perprasi, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Dradani ne Prishtine.